Philips Hue Connected Still plafond, grå

kr. 1.559,00

Philips Hue Connected Still plafond i elegant grå. Skab stemning med justerbar lysstyrke og farvetemperatur. Smart belysning til ethvert rum.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
187 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Lad mig tage dig med på en rejse gennem tid og rum, hvor lys bliver forvandlet til et magisk og forunderligt væsen. Forestil dig at træde ind i et rum, hvor hvert eneste lyskilde kan tilpasses efter dit humør, din stil og din livsstil. Med Philips Hue Connected Still plafondskærmen får du en helt særlig oplevelse af lys, som vil forvandle dit hjem og skabe en atmosfære af ren magi.

Denne elegante plafondskærm i smuk grå farve er ikke bare en almindelig lampe – det er en del af en revolutionerende belysningsoplevelse, der bringer dig tættere på lysets kraft og skaber den perfekte stemning i ethvert rum. Med Philips Hue Connected Still plafondskærmen kan du skabe et personligt og unikt lyssetup ved hjælp af den avancerede Hue-lys teknologi.

Med et enkelt tryk på din smartphone kan du regulere lysstyrken, skifte nuancer og tilpasse belysningen præcis efter dine ønsker. Forestil dig at kunne vælge mellem millioner af farver og nuancer, som kan skabe alt fra et beroligende og blidt lys til en intens og energisk atmosfære. Med Philips Hue Connected Still plafondskærmen er kun fantasien din begrænsning.

Du kan endda synkronisere din belysning med musik, film og spil for en fuldstændig immersiv og sensorisk oplevelse. Lad lyset danse i takt med din yndlingsmusik eller skabe en biografisk stemning i stuen, mens du ser dine foretrukne film. Philips Hue Connected Still plafondskærmen åbner døren til en verden af endeløse muligheder og skaber et hjem, der er mere end bare et sted at bo – det er en destination i sig selv.

Så løft din belysning til nye højder, og lad Philips Hue Connected Still plafondskærmen være det magiske element, der forvandler dit hjem til en oase af lys og energi. Oplev kraften i Philips Hue og lad lyset guide dig på din personlige rejse gennem tid og rum.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant