Jensen Arkitektlampe Til E27 i Grøn – Nielsen Light

kr. 644,40

Giv din arbejdsplads et sofistikeret løft med Jensen arkitektlampen. En stilfuld og praktisk lampe i smuk grøn farve.

Køb på tilbud hos detLED





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

9 ordre de sidste 30 dage.
215 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Denne Jensen arkitektlampe i smuk grøn farve fra Nielsen Light er det perfekte valg til dit kontor, studie eller læsehjørne derhjemme. Med sit klassiske design og funktionelle detaljer vil denne lampe være et stilfuldt og praktisk tilføjelse til ethvert rum.

Denne arkitektlampe er udstyret med fire kraftige fjedre, som giver dig mulighed for at justere lampens vinkel og højde præcist, så lyset kan rettes præcist der, hvor du har brug for det. Hovedet på lampen er lavet af et enkelt stykke metal, hvilket giver et solidt og holdbart design, der vil holde i mange år fremover.

Lampen kommer med både en bordklemme og vægbeslag, så du kan vælge at montere den direkte på dit skrivebord eller hænge den på væggen for at spare plads. Den alsidige og fleksible konstruktion gør det let at tilpasse lampen til dine behov og præferencer.

Med en E27 fatning kan du let udskifte lyset til en hvilken som helst standard lyspære, så du kan skabe præcis den stemning og belysning, du ønsker. Den grønne farve tilføjer et friskt pust af farve til din indretning og skaber en behagelig atmosfære.

Med Jensen arkitektlampen fra Nielsen Light får du ikke kun en praktisk og funktionel belysningsløsning, men også et stilfuldt designelement, der vil fuldende indretningen i ethvert rum. Så gør din arbejdsplads eller læsehjørne mere inspirerende og produktivt med denne elegante og effektive arkitektlampe.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant