Hoppekids Forhæng til halvhøj- og køjeseng- 90×200

kr. 799,00

Skab et magisk og hyggeligt univers i dit barns værelse med Hoppekids’ forhæng til halvhøj- og køjesenge. Gør sengelegen sjovere.

Køb på tilbud hos Erling Christensen Møbler





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 ordre de sidste 30 dage.
203 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Hos Hoppekids tror vi på, at børneværelset er mere end bare et sted at sove. Det er et magisk sted fyldt med fantasifulde eventyr og leg. Med vores Forhæng til halvhøj- og køjeseng – 90×200 kan du skabe en helt unik og magisk atmosfære direkte på dit barns seng.

Dette håndsyede forhæng er designet til at forvandle en almindelig seng til et eventyrligt rum, hvor kun fantasien sætter grænser. Forestil dig at din lille eventyrer kan drømme sig væk i et rumskib, et slot i eventyrland eller måske endda rejse tilbage i tiden i en tidsmaskine. Med vores forhæng kan du skabe et rum, hvor leg og fantasi blomstrer.

Forhænget er fremstillet i materialer af høj kvalitet, der er skånsomme mod barnets sarte hud og sikrer en god nattesøvn. Det er nemt at montere og passer perfekt til vores halvhøj- og køjesenge i størrelsen 90×200 cm. Du kan vælge mellem forskellige designs og farver, så du kan skræddersy sengen efter dit barns interesser og præferencer.

Bring magien til live i dit barns soveværelse med Hoppekids Forhæng til halvhøj- og køjeseng – 90×200. Lad dine børn drømme stort, udforske nye verdener og skabe uforglemmelige minder i et rum, der er skabt til leg og eventyr. Giv dit barn den bedste start på dagen med et smil og en sund portion kreativitet – alt sammen fra deres helt egen eventyrlige seng.

Yderligere information

Brand

EAN

Merchant