-25%

HC Tæpper Maya Bidjar – Rød 014 – 137×195 cm

kr. 1.799,00 kr. 1.349,25

Oplev luksus og elegance med HC Tæpper Maya Bidjar tæppet i smukkeste røde nuancer. Håndlavet kvalitet til dit hjem.

Køb på tilbud hos Erling Christensen Møbler





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

8 ordre de sidste 30 dage.
233 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Dyk ned i en verden af elegance og komfort med HC Tæpper Maya Bidjar i den fantastiske røde farve 014. Dette tæppe er ikke bare en almindelig gulvtæppe – det er en kunstværk, der vil tilføre dit hjem en aura af luksus og stil. Med dimensionerne 137×195 cm passer dette tæppe perfekt til ethvert rum i dit hjem, uanset om det er stuen, soveværelset eller kontoret.

Maya Bidjar-tæppet er lavet af 100% heatset behandlet PP, hvilket garanterer en høj kvalitet og holdbarhed. Den belgiske produktion sikrer, at hvert eneste tæppe er omhyggeligt fremstillet med fokus på detaljerne, så du kan nyde et tæppe af højeste kvalitet i mange år fremover.

Den dybe røde farve 014 bringer varme og intensitet til ethvert rum og giver en følelse af hygge og velvære. Den smukke Bidjar-design giver tæppet et tidløst udseende, der kan passe til enhver indretningsstil, fra klassisk og elegant til moderne og trendy.

Du fortjener det bedste, når det kommer til boligindretning, og med HC Tæpper Maya Bidjar får du netop det. Lad dette tæppe være det statement-piece, der fuldender din indretning og skaber en atmosfære af sofistikeret charme og æstetisk appel. Giv dit hjem et strejf af elegance med dette spektakulære røde tæppe, og lad din personlige stil skinne igennem.

Yderligere information

Brand

Merchant