Philips Hue Calla Udendørs LED Bedlampe 8W H40 Udvidelse RGBTW – Philips

kr. 1.149,00

Philips Hue Calla udendørs LED-bedlampe skaber stemningsfuldt lys i din have. Med RGBTW-teknologi og udvidelsesmuligheder er det den perfekte måde at lyse din udendørsindretning op på.

Køb på tilbud hos detLED





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

4 ordre de sidste 30 dage.
206 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Forestil dig at din have er forvandlet til en magisk oase af lys og farver, hvor hver plante og sti bliver oplyst af smukt lys. Med Philips Hue Calla Udendørs LED Bedlampe kan denne drøm blive til virkelighed. Denne udvidelse af den populære Calla-serie fra Philips Hue bringer både stilfuld belysning og intelligent teknologi til din udendørs haven.

Med en stærk 8W LED lyskilde, vil din have blive badet i et blødt og behageligt lys, som skaber en hyggelig atmosfære om aftenen. Det imponerende RGBTW-spektrum giver dig mulighed for at vælge mellem en bred vifte af farver, så du kan tilpasse belysningen til enhver stemning eller lejlighed. Skab en festlig stemning med levende farver til din havefest eller skab en beroligende atmosfære med blide nuancer til en afslappende aften på terrassen.

Med den praktiske højde på 40 cm kan Philips Hue Calla Udendørs LED Bedlampe placeres diskret i din have og lyse op områder, som du ønsker at fremhæve. Brug den langs en sti eller omkring dine blomsterbede for at skabe en subtil belysning, der fremhæver dine yndlingsplanter og skaber dybde i din have.

Den smarte teknologi bag Philips Hue gør det let at styre din udendørs belysning fra din smartphone eller tablet. Skift farver, juster lysstyrken og planlæg tidsplaner, så din have altid er oplyst, når du ønsker det. Philips Hue Calla Udendørs LED Bedlampe er en del af det større Hue-økosystem, så den kan let integreres med dine eksisterende Hue-pærer og tilbehør for en sømløs og smart hjemmeoplevelse.

Forevig smukke øjeblikke under stjernehimlen med Philips Hue Calla Udendørs LED Bedlampe og skab din egen personlige udendørs oase, hvor belysning bliver til kunst. Oplev den magi, som intelligent udendørs belysning kan tilføre din have, og lad Philips Hue Calla bringe lys og farver til dit udendørs rum.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant