Philips Master GU10 LED Pære 4,7W i 3000K 345Lm Dæmpbar – 5-PAK

kr. 179,00

Opgrader dit hjem til moderne belysning med Philips Master GU10 LED-pærerne. Energibesparende, dæmpbare og lang levetid. Perfekt til enhver indretning.

Køb på tilbud hos detLED





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 ordre de sidste 30 dage.
201 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Oplev den ultimative belysningsoplevelse med Philips Master GU10 LED Pærer i en praktisk 5-pak. Disse innovative pærer kombinerer høj kvalitet, energieffektivitet og alsidighed for at opfylde alle dine belysningsbehov.

Med en effekt på 4,7W og en lysstyrke på 345 lumen er disse dæmpbare LED-pærer det perfekte valg til erstatning af traditionelle 50W halogenpærer. Du vil blive imponeret over det klare varme hvide lys, som disse pærer leverer, hvilket skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i ethvert rum.

Den avancerede teknologi bag Philips Master GU10 LED-pærerne sikrer en jævn og ensartet lysfordeling uden flimmer eller blænding. Du kan nemt tilpasse lysstyrken efter behov ved hjælp af et passende dæmpningsudstyr, hvilket giver dig fuld kontrol over din belysning.

Disse LED-pærer er designet til langvarig brug og har en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket sparer dig for både energi og vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt. Med deres kompakte GU10-sokkel og nemme installation er de velegnede til både privat og kommerciel brug.

Forny dit hjem eller kontor med Philips Master GU10 LED Pære 5-pakken, og nyd fordelene ved førsteklasses belysning, der kombinerer stil, kvalitet og ydeevne. Skab den perfekte atmosfære i ethvert rum og lad belysningen tale for sig selv med disse imponerende LED-pærer fra en globalt anerkendt producent. Optimer din belysningsoplevelse med Philips Master GU10 LED Pærer – det lysvalg, der sætter standarden for moderne og intelligent belysning.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant