Philips myLiving Mauve loftlampe

kr. 225,00

Opgrader dit rum med Philips myLiving Mauve loftlampe. Elegant design, energibesparende LED og justerbar lysstyrke. Skab den perfekte atmosfære.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 ordre de sidste 30 dage.
195 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips myLiving Mauve loftlampe vil forvandle dit hjem med sit enkle og stilfulde design. Denne smukke loftlampe er ikke bare en lyskilde, den er en dekorativ statement-piece, der vil tilføre ethvert rum et strejf af elegance og hygge.

Med sin holdbare og energieffektive LED-teknologi giver Philips myLiving Mauve loftlampen et blødt og ensartet lys, der skaber en behagelig atmosfære i rummet. Den integrerede LED-lyskilde sikrer langvarig belysning, så du ikke behøver bekymre dig om at skifte pærer ofte.

Den syntetiske lysspreder i høj kvalitet bidrager til at skabe et blødt og behageligt lys uden at blænde, hvilket gør Philips myLiving Mauve loftlampe ideel til steder, hvor du ønsker en behagelig og indbydende belysning, såsom stuen, soveværelset eller spisestuen.

Med sit minimalistiske og moderne design passer Philips myLiving Mauve loftlampe perfekt til enhver indretningsstil. Den hvide farve giver et rent og tidløst udtryk, der vil passe smukt sammen med både lyse og mørke farver i din boligindretning.

Skab et varmt og indbydende miljø i dit hjem med Philips myLiving Mauve loftlampe. Lad lyset skinne og skabe den perfekte stemning i dit rum, mens du nyder det stilfulde design og den høje kvalitet, som Philips er kendt for.

OBS: Ledning medfølger ikke, så sørg for at have det nødvendige udstyr klar til installationen. Giv dit hjem et nyt liv med Philips myLiving Mauve loftlampe og lad lyset guide dig gennem hyggelige stunder og afslappende øjeblikke i dit smukt oplyste hjem.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant