Ginger Ø32 pendel, sort

kr. 4.687,00

Opgradér dit rum med en elegant Ginger Ø32 pendel i sort. Skab stemning og stil med dette unikke designelement.

Køb på tilbud hos Lamper.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 ordre de sidste 30 dage.
193 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Dybde og elegance mødes i denne smukke Ginger Ø32 pendel, designet af den talentfulde Joan Gaspar og skabt af det prestigefyldte mærke Marset. Med sin klassiske sorte skærm og en inderside i en kontrasterende hvid farve, tilføjer denne pendel en subtil touch af luksus og stil til ethvert rum i dit hjem.

Den elegante Ginger pendel er mere end bare en lyskilde – den er et kunstværk i sig selv. Den organiske form og bløde kurver skaber en stemning af ro og elegance, mens det behagelige lys stråler ud, og fylder rummet med en varm atmosfære. Den indbyggede LED-lyskilde sikrer en energieffektiv belysning, der samtidig giver en smuk og ensartet lysfordeling.

Kombinationen af det sortmalede ydre og den hvide inderside skaber en interessant kontrast, der tilføjer dybde og dimension til pendlen. Den sofistikerede farvekombination gør det let at integrere denne pendel i enhver indretningsstil, lige fra moderne og minimalistisk til traditionel og elegant.

Med en diameter på 32 cm er denne pendel ideel til at blive hængt over spisebordet, i stuen eller endda i entréen for at skabe et smukt og indbydende rum. Lad den smukke Ginger pendel være det centrale fokuspunkt i rummet og lad dens skønhed og funktionalitet inspirere dig hver dag.

Uanset om det er til belysning af dit hjem eller til at tilføje et strejf af elegance til din indretning, vil Ginger Ø32 pendlen med sin tidløse skønhed og stilfulde design helt sikkert blive et elsket og værdsat element i dit hjem i mange år fremover. Opgrader din belysning med denne fantastiske pendel fra Marset, og lad dens lys skinne på din unikke personlighed og raffinerede smag.

Yderligere information

Color

EAN

Leveringstid

Merchant