Ginger Ø42 pendel, messing

kr. 7.247,00

Oplev elegance og stil med Ginger Ø42 pendlen i messing. Skab en varm belysning og tilføj et touch af luksus til dit hjem.

Køb på tilbud hos Lamper.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 ordre de sidste 30 dage.
189 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Ginger Ø42 pendel i messing er en sand perle i enhver indretning. Designet af den talentfulde Joan Gaspar, udstråler denne smukke pendel elegance og stil. Den gyldne messing overflade skaber en varm atmosfære i ethvert rum og tilføjer en luksuriøs touch til din boligindretning.

Med en diameter på 42 cm og en højde på 15 cm er Ginger pendlen en imponerende tilføjelse til ethvert rum, og dens subtile glød skaber en behagelig belysning, der spreder sig blødt og jævnt i hele rummet. Den indbyggede LED-lyskilde sikrer en energieffektiv belysning, der samtidig fremhæver pendelens smukke design.

Ginger Ø42 pendel er en perfekt kombination af funktionalitet og æstetik. Den elegante messingskærm og inderside tilføjer et strejf af luksus til din indretning og skaber et sofistikeret udtryk. Uanset om den hænger over spisebordet, i stuen eller på kontoret, vil Ginger pendlen helt sikkert tiltrække opmærksomhed og beundring fra enhver besøgende.

Med sit tidløse design og smukke messingfinish er Ginger Ø42 pendel en investering i kvalitet og stil, der vil glæde dig i mange år fremover. Lad denne smukke pendel skinne lys over dit hjem og skabe en stemning af varme og elegance. Opgrader din indretning med Ginger pendlen i messing og oplev, hvordan den forvandler rummet med sit smukke design og behagelige belysning.

Yderligere information

EAN

Leveringstid

Merchant