Philips Hue White Ambiance LED Pære E27 (2200K-6500K) BT – 2-pak

kr. 359,00

Oplev den ultimative belysningsoplevelse med Philips Hue White Ambiance LED-pærer. Skift mellem varme og kølige nuancer for at tilpasse stemningen i dit hjem. Bestil nu for at skabe det perfekte lysmiljø.

Køb på tilbud hos detLED





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

6 ordre de sidste 30 dage.
206 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue White Ambiance LED pæren i E27-størrelse er det perfekte valg for dig, der ønsker at skabe den ideelle atmosfære i dit hjem. Med denne 2-pak får du ikke kun dobbelt så meget lys, men også dobbelt så meget fleksibilitet og kontrol.

Med en imponerende lysstyrke på 800 lumen er disse LED-pærer i stand til at skabe en varm og indbydende belysning, der kan tilpasses efter dine behov. Fra det varme, bløde skær på 2200K til det kølige, klare lys på 6500K, kan du skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed.

Det bedste ved disse LED-pærer er den indbyggede Bluetooth-teknologi, der giver dig mulighed for at justere lysstyrken og farvetemperaturen direkte fra din smartphone. Med en enkel og brugervenlig app kan du styre lyset i hele dit hjem med et enkelt tryk på skærmen.

Med Philips Hue White Ambiance LED-pærerne får du ikke kun kvalitetsbelysning, men også en energieffektiv løsning, der vil hjælpe med at reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, et inspirerende arbejdsmiljø på kontoret eller en beroligende atmosfære i soveværelset, så vil disse LED-pærer opfylde dine behov og mere til.

Investér i Philips Hue White Ambiance LED-pærerne i dag, og oplev en ny verden af lys og muligheder i dit hjem.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant