-30%

Random Light Pendel small, sort

kr. 6.020,00 kr. 4.243,00

Opgrader din indretning med en elegant Random Light Pendel i sort. Skab stemning med dette ikoniske designelement til dit hjem.

Køb på tilbud hos Lamper.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
197 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Lad mig tage dig med på en rejse gennem rummet, hvor belysningen ikke blot er en nødvendighed, men en kunstform i sig selv. Lad mig præsentere dig for Random Light Pendel small i en smuk, dyb sort farve. Denne lampe er ikke bare en lyskilde; den er et designmæssigt mesterværk skabt af den talentfulde Bertjan Pot for det anerkendte mærke Moooi.

Når du hænger denne smukke Random Light Pendel op i dit hjem, transformeres rummet øjeblikkeligt med sit unikke og moderne design. Den bløde, organiske form skaber en luftig og let følelse, som både tilføjer et strejf af elegance og skaber en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Med en diameter på 50 cm er denne lampe ideel til mindre rum eller til at tilføje et subtilt designelement i større rum. Den sorte farve tilføjer en sofistikeret og tidløs elegance, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Uanset om du ønsker at tilføre rummet en subtil elegance eller et markant designelement, vil Random Light Pendel small ikke skuffe.

Bertjan Pots design skaber en unik lyseffekt, når lyset filtreres gennem de tilfældigt placerede tråde, der danner lampeskærmen. Resultatet er en behagelig og blød belysning, der spreder sig jævnt i rummet og skaber en atmosfære af ro og harmoni.

Med Random Light Pendel small i sort har du ikke kun en funktionel belysningskilde, men også et kunstværk, der vil blive beundret af alle, der træder ind i dit hjem. Lad den være omdrejningspunktet i din indretning og lad dens smukke design og bløde belysning inspirere dig hver dag.

Invester i kvalitet, design og funktionalitet med Moooi’s Random Light Pendel small i sort – et tidløst mesterværk, der vil skinne i dit hjem i årevis fremover. Så lad lyset skinne og lad din indretning skinne med denne smukke pendel.

Yderligere information

Brand

Color

EAN

Leveringstid

Merchant