Philips Hue Surimu LED panel – 60×60 cm

kr. 2.289,00

Få det perfekte lys til enhver stemning med Philips Hue Surimu LED panel. Trådløs styring, justerbar farvetemperatur og lang levetid.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

9 ordre de sidste 30 dage.
193 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue Surimu LED panel bringer en revolutionerende og avantgarde belysningsløsning direkte ind i dit hjem eller kontor. Med et elegant og moderne design måler dette LED-panel 60×60 cm og leverer en lysoplevelse, der er uden sidestykke.

Det unikke ved Philips Hue Surimu LED-panel er dets evne til at skabe en atmosfære af naturligt dagslys, selv når solen ikke skinner. Med en bred vifte af justerbare hvidt- og farvetemperaturer kan du skabe præcis det lys, der passer til dit humør, din aktivitet eller din indretningsstil.

Det avancerede White Color Ambiance LED-panel leveres med Philips Hue Smart Home-teknologi, hvilket betyder, at du kan styre lyset direkte fra din smartphone eller tablet. Med Philips Hue-appen kan du planlægge lysopsætninger, tilpasse farver og skabe den perfekte stemning med blot et tryk på en knap.

Udover at levere enestående belysningsteknologi er Philips Hue Surimu LED-panel også energieffektivt og bæredygtigt. Med en lang levetid og lavt strømforbrug er dette LED-panel ikke blot et stilfuldt tilskud til dit hjem, men også en miljøvenlig investering.

Skab en inspirerende og innovativ belysningsoplevelse med Philips Hue Surimu LED-panel. Lad lyset guide dig gennem dine dage og nætter med en enestående kombination af funktionalitet, design og teknologi. Oplev fremtidens belysning i dag med Philips Hue Surimu LED-panel – dit hjem fortjener det bedste.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant