-32%

Philips Hue Calla bedlampe – 25 cm/startsæt/krom

kr. 1.350,00 kr. 914,00

Oplev magien med Philips Hue Calla bedlampe – stemningsfuldt udendørs lys, justerbar farve, smart styring via app. Gør din have unik.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: , ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

3 ordre de sidste 30 dage.
198 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue Calla bedlampe er det ultimative valg, når det kommer til udendørsbelysning med stil og funktionalitet. Med dette startkit får du en elegant 25 cm høj bedlampe i smukt krom, der vil give dit udendørsrum en helt ny dimension af lys og atmosfære.

Denne bedlampe er en del af Philips’ Hue-serie, der giver dig mulighed for at skabe et personligt lysmiljø, der passer præcis til dine behov og stemninger. Med mulighed for at vælge mellem et utal af farver og nuancer samt justere lysstyrken, kan du skabe den perfekte stemning til enhver lejlighed. Fra hyggelige aftener på terrassen til festlige sammenkomster i haven, vil Philips Hue Calla bedlampen være med til at skabe den rette stemning.

Det bedste ved Philips Hue Calla bedlampen er, at den er utrolig nem at montere – du behøver ikke en elektriker. Med det medfølgende startkit kan du selv sætte lampen op på ingen tid og begynde at nyde det smarte og stemningsfulde lys med det samme. Med en solid konstruktion og en vandtæt overflade er denne bedlampe designet til at kunne modstå de hårde vejrforhold udendørs og give dig langvarig glæde.

Skab et sikkert og indbydende udemiljø omkring dit hjem med Philips Hue Calla bedlampen. Lad lyset guide dig gennem dine udendørsomgivelser og skabe en magisk stemning, både til hverdag og fest. Gør din have til et skueplads for lyskunst med Philips Hue Calla bedlampen – et must-have for enhver, der elsker at skabe stemning og hygge udendørs.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant