Philips Hue White Color Ambiance E14 kertepære – 1-pak

kr. 526,00

Oplev en verden af stemningsfuldt lys med Philips Hue White Color Ambiance kertepære. Skab det perfekte lys til enhver lejlighed.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
197 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue White Color Ambiance E14 kertepæren er en banebrydende lyskilde, der vil forvandle dit hjem til en verden af lysmuligheder. Med denne 1-pak kertepære får du ikke kun det klassiske hvide lys, men også adgang til en uendelig palette af farver, der kan tilpasses enhver stemning eller lejlighed.

Denne smarte kertepære er kompatibel med Philips Hue-systemet, hvilket giver dig mulighed for at styre lyset via en app på din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrken, skifte farver eller vælge foruddefinerede lysscener med et enkelt tryk på skærmen. Mulighederne er nærmest uendelige, og du kan skabe den perfekte atmosfære til enhver aktivitet eller tidspunkt på dagen.

Med en levetid på op til 25.000 timers brug kan du nyde det behagelige og energieffektive LED-lys i mange år fremover, samtidig med at du reducerer dit energiforbrug og sparer på elregningen. Den lille E14 fatning gør denne kertepære ideel til små lamper, lysekroner eller andre armaturer, hvor du ønsker at tilføje en ekstra dimension til din belysning.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, et festligt udtryk til en festlig lejlighed eller et beroligende lys i soveværelset, så vil Philips Hue White Color Ambiance E14 kertepæren være din trofaste ledsager. Lad lyset inspirere dig og skabe magiske øjeblikke i dit hjem med denne innovative og stilfulde lyskilde. Gør dig klar til at opleve lyset på en helt ny måde med Philips Hue.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant