-18%

Philips Hue White and Color Ambiance 9W LED E27 2 stk

kr. 829,00 kr. 676,00

Skab stemning i dit hjem med Philips Hue White and Color Ambiance. Skift lysfarve og dæmpning med en app og tilpas stemningen efter humør og aktivitet. Opdag mulighederne.

Køb på tilbud hos Lamper.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

3 ordre de sidste 30 dage.
197 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Har du nogensinde drømt om at skabe den perfekte stemning i dit hjem med blot et tryk på en knap? Med Philips Hue White and Color Ambiance LED pærer er det nu lettere end nogensinde at forvandle dit hjem til et sandt farverigt og stemningsfuldt paradis.

Disse innovative 9W LED-pærer er designet til at give dig utallige muligheder for at tilpasse belysningen i dit hjem. Med et imponerende spænd af 2000-6500 Kelvin og over 16 millioner farver at vælge imellem kan du skabe alt lige fra det bløde, varme lys til det kølige, skarpe lys – alt sammen med et enkelt tryk på din smartphone eller Hue Switch.

Forestil dig at vågne blidt op til en varm solopgangslyskulisse, skabe et afslappende spa-miljø i badeværelset eller endda bringe festen til live med sprudlende farver og dynamisk belysning. Med Philips Hue White and Color Ambiance LED-pærer er kun fantasien din grænse.

Disse pærer er ikke kun smarte, de er også utroligt energieffektive og holdbare, hvilket betyder at du kan nyde den fantastiske belysning i mange år fremover. Med denne dobbeltpakke får du ikke kun én, men to lyskilder, så du kan starte din belysningsrejse i dit hjem med det samme.

Tag styringen over dit hjemmes belysning og lad Philips Hue White and Color Ambiance LED-pærer være din trofaste følgesvend på vejen mod en mere inspirerende, personlig og stemningsfuld atmosfære. Gør dig klar til at opleve belysning på en helt ny måde med Philips Hue.

Yderligere information

Brand

Color

EAN

Leveringstid

Merchant