Philips myGarden Creek Up udendørs væglampe – hvid

kr. 249,00

Skab den perfekte stemning i din have med Philips myGarden Creek Up udendørs væglampe. Elegant design, holdbar kvalitet og energieffektiv LED teknologi.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: , ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

7 ordre de sidste 30 dage.
192 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips myGarden Creek Up udendørs væglampe i hvid er den perfekte løsning til at skabe en stemningsfuld atmosfære i din udendørs have eller terrasse. Med sit elegante og tidløse design vil denne væglampe tilføre et stilfuldt element til din udendørs indretning.

Denne Philips væglampe er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet. Den er fremstillet i høj kvalitet aluminium, der sikrer holdbarhed og lang levetid. Den hvide finish giver et rent og moderne udtryk, der passer perfekt til enhver udendørs omgivelse.

Med Philips Creeks opadvendte lysretning skabes en blød og behagelig belysning, der skaber en indbydende stemning omkring indgangspartiet eller langs terrassevæggen. Lyset fra væglampen vil skabe en varm og indbydende atmosfære, der inviterer dig og dine gæster til at slappe af og nyde øjeblikket udendørs.

Monteringen af Philips myGarden Creek Up væglampe er enkel og problemfri, så du hurtigt kan få glæde af det smukke lys, den giver. Denne udendørs lampe er også vejr- og vandbestandig designet, hvilket gør den ideel til brug udendørs året rundt uden at bekymre dig om påvirkning fra elementerne.

Skab magi i din udendørs indretning med Philips myGarden Creek Up udendørs væglampe i hvid. Lad lyset fra denne elegante og stilfulde lampe oplyse dit udendørs rum og skabe en stemning af ro og hygge, hvor du og dine gæster kan nyde lange aftener under åben himmel. Invester i kvalitet og design med Philips myGarden Creek Up væglampe og giv din udendørs indretning et løft af elegance og skønhed.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant