-14%

Philips myGarden Parterre havelampe – 40 cm

kr. 615,00 kr. 531,00

Oplev magien ved Philips myGarden Parterre havelampe. Elegant design, varmt lys og holdbar kvalitet. Skab stemning i din have i aften.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

9 ordre de sidste 30 dage.
214 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips myGarden Parterre havelampe er det perfekte valg, når du ønsker at skabe en hyggelig stemning i din have eller på din terrasse. Med sit elegante og stilfulde design vil denne havelampe ikke kun lyse op i mørket, men også tilføje et strejf af elegance til dit udendørs rum.

Denne lampe er 40 cm høj og er fremstillet af slidstærke materialer, der sikrer lang holdbarhed og modstand mod alle slags vejrforhold. Søjleformen på lampen kombineret med de smukke udskæringer i toppen skaber et unikt og indbydende udseende, der vil tiltrække opmærksomhed og skabe stemning i din have.

En af fordelene ved Philips myGarden Parterre havelampe er dens energieffektive LED lyskilde, som ikke kun er miljøvenlig, men også økonomisk fordelagtig i længden. Du vil kunne nyde det behagelige og bløde lys fra denne lampe uden at skulle bekymre dig om høje strømregninger.

Installationen af lampe er enkel og ligetil, hvilket gør det nemt for dig at sætte den op præcis, hvor du ønsker det i din have. Uanset om du ønsker at skabe en indbydende belysning langs din sti eller skabe en hyggelig stemning på din terrasse, er Philips myGarden Parterre havelampe det ideelle valg.

Invester i din udendørs indretning med Philips myGarden Parterre havelampe, og skab et smukt og indbydende udendørs rum, som du og dine gæster vil elske at tilbringe tid i. Lad lyset fra denne smukke havelampe guide dig gennem lange sommeraftener og skabe en stemning af ro og velvære i din have.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant