-9%

Philips Hue Xamento indbygningsspot – sort/3-pak

kr. 2.130,00 kr. 1.944,00

Opgrader dit hjem med stil og smart belysning med Philips Hue Xamento indbygningsspot. Skab stemning og kontrol med enkle stemmekommandoer.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

11 ordre de sidste 30 dage.
188 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue Xamento indbygningsspotter i sort er den perfekte måde at opgradere dit hjem på og skabe en helt ny atmosfære. Denne 3-pak med elegante downlight spots giver dig mulighed for at tilføje en personlig touch til dine rum med deres imponerende farvespektrum og lysstyrkekontrol.

Med Philips Hue Xamento indbygningsspotter kan du skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed. Skift mellem 16 millioner farver og alle nuancer af hvidt lys for at skabe lige præcis den stemning, du ønsker. Fra afslappende og hyggeligt til energisk og inspirerende – du har fuld kontrol over belysningen i dit hjem.

Den nemme installation gør det enkelt at integrere disse spots i dit loft, og med den medfølgende Hue Farvet GU10 pære i hver spot er du klar til at komme i gang med det samme. Du kan nemt styre belysningen via din smartphone eller tablet ved hjælp af Philips Hue Bridge, så du kan tilpasse lyset præcis efter dine behov og ønsker, uanset hvor du befinder dig.

Med Philips Hue Xamento indbygningsspotter får du ikke bare en praktisk belysningsløsning – du får også et æstetisk og stilfuldt design, der vil løfte enhver indretning. Skab en unik og personlig atmosfære i dit hjem med disse innovative spots, og lad lyset sætte scenen for alle dine oplevelser.

Opgrader dit hjem med Philips Hue Xamento indbygningsspotter i sort og lad lyset guide dig gennem hverdag og fest. Oplev mulighederne med smart belysning og skab et rum, der afspejler din personlighed og stil på en enestående måde. Tag kontrollen over lyset og lad det skinne med Philips Hue Xamento indbygningsspotter – en belysningsoplevelse, der både er funktionel og inspirerende.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant