-10%

Philips Hue Sana væglampe – hvid

kr. 1.649,00 kr. 1.484,00

Giv dit hjem et moderne touch med Philips Hue Sana væglampe. Styr lyset via app, skab stemning og spar energi med dette stilfulde design.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: , ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

12 ordre de sidste 30 dage.
202 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue Sana væglampen i hvid er en elegant og funktionel belysningsløsning, der vil tilføre dit hjem en følelse af moderne stil og komfort. Denne innovative væglampe er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet og vil skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Med Philips Hue Sana væglampen får du ikke kun en smuklyskilde, men også en intelligent belysningsløsning, der kan tilpasses efter dine præferencer og behov. Du kan nemt styre lyset via din smartphone eller tablet ved hjælp af Philips Hue-appen, som giver dig mulighed for at justere lysstyrken, farvetemperaturen og indstille forskellige lysprogrammer.

Den elegante hvide finish på væglampen passer smukt ind i ethvert moderne hjem og tilføjer et strejf af enkelthed og elegance. Lampens justerbare arm gør det muligt at rette lyset præcist der, hvor du har brug for det, hvilket gør den ideel som læselampe eller stemningsbelysning i stuen eller soveværelset.

Philips Hue Sana væglampen er desuden en energieffektiv belysningsløsning, der bruger LED-teknologi for at sikre lavt strømforbrug og lang levetid. Med sit stilfulde design, smarte funktioner og behagelige belysningseffekt er denne væglampe det perfekte valg for dig, der ønsker at skabe en hyggelig og moderne atmosfære i dit hjem.

Invester i Philips Hue Sana væglampen i hvid i dag og oplev, hvordan den kan forvandle dit hjem og skabe den ideelle belysning til enhver lejlighed. Lad lyset være en integreret del af dit hjem og skab en stemning, der matcher dine behov og præferencer. Med Philips Hue Sana væglampen får du både skønhed og funktion i én elegant pakke, der vil berige din hverdag med lys og komfort.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant