Philips Hue Perifo strømskinnesæt, 3 skinnespots, hvid

kr. 6.556,00

Oplev perfekt belysning og stemningsfulde lysindstillinger med Philips Hue Perifo strømskinnesæt. Skab den rette stemning i dit hjem.

Køb på tilbud hos LampeGuru.dk





4/5 stjerner – baseret på (36) anmeldelser






Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

10 ordre de sidste 30 dage.
201 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Philips Hue Perifo strømskinnesættet med 3 skinnespots i hvid er det perfekte valg for dig, der ønsker at bringe lys og stemning ind i dit hjem på en smart og moderne måde. Med et enkelt tryk på din smartphone kan du styre belysningen og skabe forskellige stemninger i rummet.

De tre elegante skinnespots giver dig mulighed for at lyse op præcis hvor du ønsker det, og med det justerbare design kan du nemt rette lyset mod bestemte områder eller genstande i rummet. Den hvide farve på skinnespottene passer smukt ind i enhver indretning og skaber et rent og stilfuldt udtryk.

Med Philips Hue teknologien kan du vælge mellem et utal af farver og lysstyrker, så du altid kan tilpasse belysningen efter dit humør og behov. Skab en hyggelig atmosfære med varmt dæmpet lys om aftenen, eller boost produktiviteten med et klart og kraftigt lys om dagen. Mulighederne er uendelige.

Den lette installation gør det nemt at få dit Philips Hue Perifo strømskinnesæt op at køre, og med den intuitive app kan du styre belysningen fra hvor som helst i hjemmet. Lad dig inspirere af de forskellige lysopsætninger og programindstillinger, som sættet tilbyder, og skab din egen personlige belysningsoplevelse.

Med Philips Hue Perifo strømskinnesættet med 3 skinnespots får du ikke bare en belysningsløsning, du får en helt ny måde at tænke lys og stemning i dit hjem på. Lad dit hjem blive oplyst på en smart og smuk måde, og oplev den magi, som den rette belysning kan skabe i dine omgivelser. Gør dit hjem endnu mere indbydende med Philips Hue Perifo strømskinnesættet i dag.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant