-27%

2097/30 lysekrone, krom

kr. 15.150,00 kr. 10.995,00

Oplev elegance og luksus med vores 2097/30 krom lysekrone. Skab et sofistikeret og glamourøst miljø i dit hjem med dette smukke design.

Køb på tilbud hos Lamper.dk

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

6 ordre de sidste 30 dage.
159 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

2097/30 lysekrone i krom fra Flos er et mesterværk af elegance og sofistikeret design. Denne lysekrone er skabt til at tage din indretning til det næste niveau og tilføje en luksuriøs atmosfære til ethvert rum.

Med 30 smukt buede arme fremstillet af messing og en strålende kromfinish vil denne lysekrone være et imponerende syn i ethvert hjem. De slanke linjer og det sofistikerede design skaber en perfekt balance mellem moderne æstetik og klassisk elegance.

Uanset om den hænger over dit spisebord, i stuen eller endda i en entré, vil denne lysekrone skabe et imponerende blikfang. Den skulpturelle form og det sofistikerede udtryk gør den til et kunstværk i sig selv, der vil tiltrække opmærksomheden og beundring fra alle, der ser den.

Flos er kendt for deres eksklusive og innovative belysningsdesign, og denne lysekrone er ingen undtagelse. Med en perfekt blanding af funktionalitet og æstetik er denne lysekrone et tidløst stykke, der vil pryde dit hjem i mange år fremover.

Invester i denne smukke 2097/30 lysekrone i krom fra Flos, og skab en stemningsfuld og elegant atmosfære i dit hjem. Lad lyset skinne igennem de smukt kurvede arme og skabe en magisk glød, der vil fortrylle og inspirere dig hver gang du ser på den. Lys op i dit hjem med denne fantastiske lysekrone og lad dens skønhed fortrylle både dig og dine gæster.

Yderligere information

Brand

EAN

Leveringstid

Merchant