Auping Auronde soft white oak – 120×200 cm. – Lav model

kr. 11.500,00

Opgrader dit soveværelse med Auping Auronde sengen i blød hvid eg. En elegant og stilfuld tilføjelse med en lav profildesign.

Køb på tilbud hos Erling Christensen Møbler

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
184 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Lad mig invitere dig til at drømme dig væk i søvnens verden med Auping Auronde soft white oak sengen. En tidløs klassiker, der med sit elegante design og solide konstruktion har været et populært valg i over 50 år.

Denne særlige udgave i soft white oak oser af både varme og raffinement og vil med garanti tilføre dit soveværelse et strejf af luksus og stil. Den lette træfarve skaber en beroligende atmosfære, der indbyder til afslapning og velvære.

Auping Auronde sengen er fremstillet i 16 lag formpresset bøgetræ, der sikrer en ekstremt solid og holdbar konstruktion. Uanset om du foretrækker en lav model som denne eller en højere variant, kan du være sikker på, at sengen lever op til Aupings høje kvalitetsstandarder.

Du vil blive forkælet med valgmuligheder, da denne seng fås i 10 forskellige bejdsede farver samt 7 elegante egetræsfiner farver. Uanset din personlige præference vil du finde en variant, der passer perfekt til din stil og indretning.

Med Auping Auronde sengen investerer du ikke kun i en smuk og komfortabel seng, men også i din egen søvnkvalitet og velvære. Sengens gennemtænkte design sikrer optimal støtte til din krop og en behagelig liggeposition, så du vågner frisk og veludhvilet hver morgen.

Sæt prikken over i’et i dit soveværelse med Auping Auronde soft white oak sengen og skab et rum, hvor afslapning og søvn går hånd i hånd. Lad denne elegante og funktionelle seng være midtpunktet i din indretning og nyd atmosfæren af ro og velbehag, når du glider ind i drømmeland hver nat.

Yderligere information

Brand

Merchant