Basic Faconlagen – Grå – 200×200 cm.

kr. 479,00

Opdater din seng med vores Basic Faconlagen i smuk grå farve. Den bløde og slidstærke kvalitet sikrer en behagelig søvn hele natten.

Køb på tilbud hos Sengefabrikken.dk

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

3 ordre de sidste 30 dage.
172 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Opgrader din soveoplevelse med vores Basic Faconlagen i en elegant grå farve. Skab et luksuriøst sovemiljø med dette 200×200 cm lagen, der passer perfekt til madrasser op til 30 cm i højden. Produceret i Portugal med høj kvalitet i tankerne, er dette lagensæt lavet af 100% bomuldspercale med en ekstra fin vævning og en imponerende trådtæthed på 180 TC pr. tomme.

Nyd følelsen af blød og behagelig bomuld mod din hud, mens du drømmer sødt under dette smukt konstruerede faconlagen. Den mørkegrå farve tilføjer et stilfuldt touch til dit soveværelse og er let at matche med din eksisterende indretning. Skab en følelse af ro og elegance i dit soveværelse med dette klassiske lagen.

Vask dette faconlagen med lethed takket være dets holdbare materiale og kvalitetskonstruktion. Skab en hyggelig og indbydende seng med dette Basic Faconlagen og giv dig selv den ultimative komfort, du fortjener hver nat. Investér i din søvnkvalitet og oplev en ny standard for afslapning med vores Basic Faconlagen i grå nuance. Tag din søvn til det næste niveau, og lad dette kvalitetslagen være starten på en god nats søvn, hver nat.