Classic boksmadras – 160×200 cm

kr. 3.990,00

Få en god nats søvn med vores luksuriøse Classic boksmadras. Ideel komfort og støtte til en forfriskende hvile. Bestil nu og oplev forskellen.

Køb på tilbud hos Erling Christensen Møbler

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategorier: ,
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

7 ordre de sidste 30 dage.
143 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Oplev den ultimative komfort og støtte med vores Classic boksmadras i størrelsen 160×200 cm. Denne boksmadras er designet til at give dig en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Med et lag af pocketfjedre, hvor hver enkelt fjeder er pakket individuelt i en pose, opnår du en uovertruffen fjedrende støtte, der tilpasser sig din krops unikke konturer.

Boksmadrassens kraftige lameller i bunden sikrer en solid og stabil base, der holder din madras i topform i mange år fremover. Det flotte mørkegrå betræk i slidstærkt møbelstof tilføjer et elegant touch til enhver soveværelsesindretning, samtidig med at det giver en holdbar og langvarig finish.

For at fuldende din søvnoplevelse med vores Classic boksmadras medfølger der en sort topmadras, der tilføjer en ekstra lag af luksus og komfort. Med denne boksmadras kan du se frem til at vågne op hver morgen frisk og veludhvilet, klar til en ny dag.

Investér i din søvnkvalitet og velvære med vores Classic boksmadras. Med dens fantastiske egenskaber og overlegne komfort er denne madras det perfekte valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der værdsætter god søvn og hvile. Skab et soveværelse, der oser af stil, komfort og luksus med vores Classic boksmadras. Din søvn fortjener det bedste, så giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores Classic boksmadras i dag.

Yderligere information

Merchant