Cloud Silver (22 cm.) – 90×210 cm.

kr. 2.690,00

Skab drømmeland med Cloud Silver – Den ultimative komfort og støtte til en god nats søvn. Oplev en himmelsk søvnoplevelse i din egen seng.

Køb på tilbud hos Sengefabrikken.dk

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

7 ordre de sidste 30 dage.
171 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Cloud Silver (22 cm.) – 90×210 cm. er en drøm af en madras, der giver dig den ultimative komfort og støtte, når du skal hvile og genoplade din krop. Med en totalhøjde på 22 cm og en kerne på 20 cm er denne skummadras designet til at sikre din søvnkvalitet og velvære.

Denne skummadras er produceret i Belgien med fokus på kvalitet og detaljer. Med en garanti på 5 år kan du være sikker på, at denne madras vil være en pålidelig følgesvend i mange gode nætter fremover. Cloud Silver er også Oeko-Tex Standard 100 Certificeret, hvilket betyder, at den opfylder strenge krav til materialernes sundhed og miljømæssige påvirkning.

Materialerne i Cloud Silver inkluderer komfortskum og Memory skum, der tilsammen skaber den perfekte kombination af blødhed og støtte. Med en opbygning af 16 cm komfortskum og 4 cm Memory skum tilpasses madrassen din krops konturer og sikrer, at du får den optimale støtte, uanset hvordan du sover.

Nyd nætter fyldt med drømmesøvn på Cloud Silver (22 cm.) – 90×210 cm. og lad dig give dig selv den luksus og velvære, som du fortjener. Lad denne madras være din oase af ro og komfort, hvor du kan slappe af og vågne op opfrisket og klar til en ny dag. Invester i din søvnkvalitet og velvære med Cloud Silver, og oplev forskellen det kan gøre for dit velbefindende. Når du vælger Cloud Silver, investerer du ikke bare i en madras – du investerer i din livskvalitet.