Hoppekids ECO Luxury køjeseng med skrå stige – 120×200

kr. 8.549,00

Giv dit barn den ultimative soveoplevelse med en Hoppekids ECO Luxury køjeseng med skrå stige i bæredygtigt design. Opgrader nu.

Køb på tilbud hos Erling Christensen Møbler

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

3 ordre de sidste 30 dage.
198 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Du står overfor den ultimative mulighed for at skabe magiske soveomgivelser til dine børn med Hoppekids ECO Luxury køjeseng med skrå stige i størrelsen 120×200 cm. Denne køjeseng er ikke bare et praktisk møbel, den er et kunstværk i sig selv.

Forestil dig dine børns begejstring, når de ser denne smukke køjeseng for første gang. Den elegant designede skrå stige giver sengen et moderne twist og gør det let og sikkert for dine børn at kravle op og ned. Den unikke størrelse på 120×200 cm giver masser af plads til både leg og søvn, hvilket gør den ideel til både små og store børn.

Hoppekids har sat en ny standard med deres ECO Luxury serie, der ikke kun er smukt designet, men også bæredygtigt produceret. Denne køjeseng er svanemærket, hvilket er din garanti for, at den opfylder eller overgår alle gældende EU-regler for sikkerhed og kvalitet. Du kan trygt lade dine børn sove og lege i denne seng, velvidende at den er skabt med omtanke for både dem og miljøet.

Med denne køjeseng kan du skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i dine børns værelse. Lad fantasien få frit spil med sengekanten, gardiner eller andre tilbehør, der kan gøre denne køjeseng til et personligt og sjovt rum for dine børn.

Så tag det første skridt mod at skabe drømmeværelset til dine børn, og invester i Hoppekids ECO Luxury køjeseng med skrå stige i størrelsen 120×200 cm. Gør søvntid til magisk tid og lad dine børn opleve den bedste start på hver dag med denne fantastiske køjeseng. Bestil den i dag og lad eventyret begynde.

Yderligere information

Brand

EAN

Merchant