IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV

kr. 257,28

Produktnavn: IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HVID – Effektivt og stilrent design. Få fuld kontrol over lys og atmosfære i dit hjem med denne smarte løsning.

Køb på tilbud hos detLED

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
171 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV er det perfekte tilbehør til din IHC Control Alarm installation. Denne sløjfeindsats er designet til at forbinde to magnetkontaktsæt med sabotagekreds nemt og effektivt. Når afdækningen afmonteres, aktiveres sabotagenkontakten, hvilket giver dig ekstra sikkerhed og tryghed i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Med en solid konstruktion og pålidelig ydeevne er IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV et pålideligt valg, der sikrer, at din alarmsystem fungerer optimalt og uden problemer. Denne indsats er let at installere og bruge, og den kan tilpasses dine specifikke behov og krav.

Med sit smarte design og holdbare materialer er IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV en pålidelig løsning til enhver sikkerhedsinstallation. Så du kan have ro i sindet med visheden om, at dit hjem eller din virksomhed er beskyttet af en pålidelig og effektiv alarmindsats.

Giv dig selv og dine nærmeste den ekstra sikkerhed og tryghed, som IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV kan tilbyde. Investér i din sikkerhed i dag og oplev den fred i sindet, der følger med at have en pålidelig og effektiv alarmsystem installeret i dit hjem eller på din arbejdsplads. Beskyt det, der betyder mest for dig, med IHC CONT. SLØJFEINDS. FUGA, HV.