Satin Splitlagen – Hvid – 160×200 cm.

kr. 549,00

Forkæl dig selv med vores luksuriøse satin splitlagen i hvid. Perfekt pasform til din seng. Oplev komforten i verdensklasse nu.

Køb på tilbud hos Sengefabrikken.dk

4/5 stjerner - baseret på (36) anmeldelser
Kategori:
Altid den billigste pris

Vi sammenligner priser hos de førende leverandører - flere gange dagligt

Kun de bedste produkter

Vi viser kun produkter vi selv kan stå indenfor

Dette er den billigste pris de sidste 7 dage

Varen er ikke set billigere den seneste uge

5 ordre de sidste 30 dage.
175 visninger de sidste 48 timer

Beskrivelse

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive Satin Splitlagen i strålende hvidt design. Med dimensionerne 160×200 cm passer dette elegante lagensæt perfekt til din seng, og med en split på 60 cm i både hoved- og fodende vil din topmadras med en højde på 6-10 cm passe som hånd i handske.

Laget er lavet af 100% bomuldssatin, der skaber en utrolig blød og behagelig overflade, som vil forkæle din hud og sikre dig en god nattesøvn. Den ekstra fine vævning og trådtætheden på 500 TC pr. tomme garanterer en holdbar og slidstærk kvalitet, som kun bliver blødere og mere behagelig med tiden.

Vores Satin Splitlagen er Oeko Tex Certificeret, hvilket betyder, at det er produceret med fokus på bæredygtighed og miljømæssige hensyn. Du kan derfor nyde din søvn med god samvittighed og vide, at du har investeret i et produkt, der er skabt med omtanke for både dig og planeten.

Forkæl dig selv med det bedste, og opgrader din soveoplevelse med vores Satin Splitlagen. Giv din seng et strejf af luksus og stil, og lad dig forføre af den uovertrufne komfort og kvalitet, som kun et produkt som dette kan tilbyde. Tag springet mod drømmeland i dag med vores Satin Splitlagen – din ultimative sovekammerat for en god nats søvn hver eneste gang.